Energie opwekken samen met jouw buurt?

  • 20 februari 2017
  • 0 reacties
  • 232 keer bekeken

Opwekken en besparen met je buurt
Samen opwekken met de buurt is natuurlijk veel leuker én effectiever dan met één huishouden. Daarom helpen we je graag om een project in de buurt op te zetten. Want wat is er nu mooier dan iets samen doen met jouw buurt? Je kunt je samen inzetten om bijvoorbeeld een eigen zonnepark op te zetten en te genieten van duurzame zonne-energie voor jou en de vele buren! En dat is precies waar ik het met jullie over wil hebben.

Het voordeel van samen energie opwekken is dat het net zo voordelig is als zonnepanelen op je eigen dak plaatsen. Echter geniet nu je hele buurt van duurzame energie en hoeft je buurman zijn elektrische auto niet meer van jouw zonnepanelen te laten snoepen. Een zonnepark levert veel besparing op en is ook beter voor het milieu!

Hoe kunnen wij jouw project ondersteunen?
Als energiecoöperatie hebben we inmiddels flink wat ervaring met lokale zonneparken. Zo hebben we het grootste postcoderoosproject van Nederland helpen realiseren. Heb je al een plan klaar? Hier kun je jouw project aanmelden: www.qurrent.nl/start-jouw-zonnepark. We assisteren namelijk ook jouw buurt graag met alle facetten van het project door kennis en ervaring te delen. Van haalbaarheidsstudie en businesscase, tot financiering, de bouw en het beheer. Tevens kunnen wij helpen bij het werven van de leden.

  • Ondersteuning in elke ontwikkelingsfase: van haalbaarheidsstudie tot realisatie
  • Liever zelf doen? We voorzien je van standaarddocumenten
  • Verrekening opgewekte stroom met de energierekening van de deelnemer
  • Extra korting op onze vaste leveringskosten voor deelnemers
  • Gratis app waarmee deelnemers live de opwek volgen

Wat ben jij van plan?
Heb jij een idee om samen op te wekken met de buurt? Vertel ons je plan hieronder en inspireer anderen van de community. Samen kunnen we veel bereiken en zo komen we steeds dichter bij die energieneutrale samenleving.

0 reacties

Geen reactie

Reageer