Nieuwe fase voor Qurrent

  • 29 november 2017
  • 0 reacties
  • 600 keer bekeken

Reputatie 5
Badge +13
Hallo allemaal,

Er is een nieuwe directie aangesteld bij Qurrent; de start van een nieuwe fase. Ook nu zien wij de betrokkenheid van de leden; fantastisch!
Hoewel de directiewissel nog vers is, geven wij graag nog wat toelichting.

De uitgangspunten van Qurrent blijven overeind; onze ambitie is en blijft groen groot maken. De focus blijft ongewijzigd op het versnellen van de energietransitie en op het besparen en zelf opwekken van energie.

Onze Qurrent-medewerkers hebben veel kennis over de energiemarkt. De nieuwe directie heeft brede commerciële ervaring die ze graag wil inzetten voor de duurzame doelen van Qurrent vanuit persoonlijke overtuiging.
Isabelle heeft in haar rol als lid van de Raad van Toezicht van Stichting Doen al veel kennis over Qurrent opgedaan, net zoals over veel andere duurzame projecten. Serge heeft bij Independer o.a. de energie-activiteiten opgezet. En Chris heeft ook een enorm brede commerciële kennis. Hij heeft geen aandeel gehad in de totstandkoming van de samenwerking met Feyenoord. Maar zijn kennis hierover kunnen wij zeker goed gebruiken.

De directie is enthousiast over de gedrevenheid van de organisatie en de vele actieve en betrokken mensen op de community en staat voor een open en transparante wijze van communiceren. Als er vragen of ideeën zijn, laat het vooral weten.

Qurrent kijkt uit naar een nieuwe fase, waarin we nog sneller en dichter bij ons grotere geloof komen; heel Nederland energieneutraal.

Groeten van Tanja

0 reacties

Geen reactie

Reageer