Hacken aan een duurzame toekomst

  • 25 augustus 2017
  • 2 reacties
  • 343 keer bekeken

Reputatie 4
Badge +8
Wij kunnen bij Qurrent maar moeilijk stilzitten. Vernieuwing en innovatie zit in ons DNA. Het energiecontract van de toekomst? Die hebben wij al bedacht! Omdat dit ‘slimme energiecontract’ nog beter en innovatiever kan én moet, organiseren wij de Qurrent Hackathon. Wij geven je vier redenen om mee te doen.

1. Creatieve Speeltuin
Wij nodigen developers en andere betrokkenen binnen software ontwikkeling, inclusief grafisch ontwerpers, functioneel ontwerpers en projectmanagers, uit om het concept binnenstebuiten te keren en nog beter in elkaar te zetten. Twee dagen lang is ons kantoor jouw speeltuin voor concepten, codes en creativiteit. Wij zorgen voor voldoende eten, drinken en een uitstekende koffieautomaat.

2. Pak de spotlight
De Qurrent Hackathon is het ideale podium om jouw creatieve brein, development-skills of visionaire projectmanagement visie te delen. Je krijgt de kans om te werken aan een uniek en vernieuwend product. Heb jij dat ene slimme idee? Wie weet maken onze klanten binnenkort gebruik van jouw toepassing!

3. Knappe koppen
Ons kantoor zal in deze twee dagen een broedplaats van knappe koppen zijn. Naast je teamleden is Label A aanwezig om samen met jou te werken aan het concept van jouw team. Wij creëren een inspirerende setting waarin jij al jouw talent kan vertonen en ontwikkelen.

4. De prijs
Uiteraard hebben wij voor de winnaars een prijs die in ons duurzame straatje past. Met de 10.000 kWh aan stroom die Qurrent voor het winnende team beschikbaar stelt, bespaar je geld én energie. Kortom, een prijs waar jij en het milieu nog veel plezier aan beleven.

Doe je mee? Geef je op via deze pagina

2 reacties

Reputatie 3
Badge +6
Goede morgen Tomer, innovatie zit bij jullie in de genen.....PRACHTIG..!
Maar word het niet de hoogste tijd om de nu geldende problemen eerst eens definitief op te lossen, heel veel mensen zitten met een rot gevoel over hun niet inzichtelijke opbrengst van hun windtegoeden e.d. .
Er zijn zo enorm veel vragen onder de mensen, dat ik me kan voorstellen dat de meeste gebruikers veel liever eerst die problemen eens opgelost zien dan weer een of andere "innovatiekronkel"van jullie, waar overigens op zich niets mis mee is.!!
Ik zie nu b.v. alweer 4 dagen geen verandering in mijn windopbrengst.
....los dat a.u.b. eerst op en niet alleen voor mij, er zijn mensen met veel meer windtegoeden, we willen toch weten waar we aan toe zijn ?
Ik kreeg afgelopen week de eindafrekening van mijn vorige energieleverancier, dat hoef ik eigenlijk niet te controleren...ZO HOORT HET !!!

Groet Harry
Reputatie 2
Badge +8
Hoi Harry,

Tijdens het opstarten van de Hackathon, zal dit niet inhouden dat we ons niet meer bezighouden met de lopende kwesties en het vernieuwen van onze app/MijnEnergie.
Er zijn verschillende afdelingen die zich bezighouden met de Hackathon, en zo óók een verschillende afdeling die zich elke dag bezighoudt met de Windtegoed opbrengst.
De ene medewerker is aanwezig bij de Hackathon, de ander hard aan het werk om de Windtegoeden goed te laten functioneren :)

Mocht je dit topic over het hoofd hebben gezien, kun je hier aangeven wat je graag terug wilt zien in de nieuwe app/MijnEnergie-pagina van Qurrent.

Hier wordt heus aan gewerkt en alles is geëscaleerd naar de desbetreffende afdelingen, de gewenste oplossing laat alleen nog even op zich wachten.


Groeten van Giulia

Reageer