Shell duurzaam maken

  • 17 juli 2017
  • 1 reactie
  • 176 keer bekekenFollow this wil de wereld sneller duurzaam maken door Shell sneller duurzaam te maken. Dat doen ze door massaal aandeelhouder te worden en bestaande aandeelhouders achter dit doel te scharen. Net zo lang tot Shell zich voldoende gesteund voelt om het roer om te gooien.

Waarom kiezen ze voor Shell?
Shell is één van de grootste energiebedrijven ter wereld en heeft de mensen, het geld en de macht om de energievoorziening te veranderen. Shell zou moeten zeggen: in 2030 zijn we volledig duurzaam. Dit is te vergelijken met de ambitie van Unilever, die in 2020 zijn CO2-uitstoot wil hebben gehalveerd.

Shell verdient nu miljarden met olie en gas. Follow this wil dat Shell die winst niet langer investeert in nog meer olie- en gasbronnen, maar in nieuwe energiebronnen. Wanneer één van de grootste energiebedrijven ter wereld zijn volle gewicht achter de overgang van fossiele naar duurzame energie zet, gaat die overgang veel sneller. Geloven de initiatiefnemers. Bovendien houdt Shell dan zijn leidende rol in de energievoorziening. Op deze manier kunnen we trots zijn op Nederlands grootste bedrijf.

Wanneer Shell een ambitieuze stip op de horizon zet, zal de rest van de olie- en gasindustrie ook moeten kiezen: volgen of ten onder gaan.

Zou jij hier een aandeel in willen hebben?

1 reactie

Hallo Natalia,
Is er voor dit ambitieuze doel ook onderzoek gedaan welk deel aandelen nodig zijn om de aandeelhouders voldoende te beïnvloeden?
Groet Roel

Reageer