Blogs, websites en ambassadeurs

  • 27 december 2016
  • 4 reacties
  • 480 keer bekeken

Waar te beginnen als je echt wilt bijdragen aan een betere wereld? We kunnen nog veel van anderen leren om knallend groen te worden. Dat kan op social media, websites, blogs of op televisie.

Hier op de community leer je bijvoorbeeld dat je met kleine dagelijkse aanpassingen al veel kunt bereiken: minder spullen kopen, minder vlees eten en bijvoorbeeld minder vliegen. Via Facebook leerden wij hier bij Qurrent wat een #zwerfie is. Een zwerfie is een selfie van degene die een stukje zwerfafval opruimt en op social media post onder vermelding van #zwerfie.

Wie geven jou tips en handvatten voor een duurzamer leven als echte ambassadeurs? Welke Blogs lees jij, welke websites vind je leuk en welke groene Youtubers volg je?

Kom maar op met de tips!

4 reacties

Badge +3
Ik volg: www.Duurzaamnieuws.nl, Energienieuws, www.Energiepodium.nl, Everything sustainable, Familie Kleinman Blog, Genoeg, www.hetkanwel.nl, www.oneworld.nl, Stichting Duurzaam Waterland, Trouw: Groen, Warmtpompen en Wouter Lood. Daarnaast schrijf ik zelf over energiebesparing, duurzaamheid en domotica op www.energiepionier.nl
Hartelijk bedankt voor deze tips Energiepionier, zeker interessant om te volgen. Er zitten er een aantal bij die ook te vinden zijn op Twitter, voor de eventueel twitterende communityleden hier ;-)

Groetjes,
Tamara
Ook een leuke voor bespaartips is: http://www.olino.org
Ook een leuke voor bespaartips is: http://www.olino.org

Dankjewel Mark, ziet er goed uit zo op het eerste gezicht. Vooral heel gevarieerd!
Daar kunnen onze leden zeker iets mee :-)

Groetjes,
Tamara

Reageer