Bouwwereld zoekt experts

  • 4 september 2018
  • 2 reacties
  • 155 keer bekeken

Reputatie 4
Badge +6
Hoi , Tanja het onderstaande is een oproep voor iedereen die ... lees maar verder .
Groet Giel.
27 augustus 2018

Experts gezocht

Door Redactie Bouwwereld


In de missie van Bouwwereld staat dat het een betrouwbaar referentie kader wil zijn voor professionals die dagelijks bezig zijn met bouw techniek. Die ambitie vertalen we in artikelen over gebouwen die opvallen door innovatieve materiaaltoepassingen, inventieve bouwtechniek, slimme constructies of goed doordachte methoden en technieken. Deze artikelen kunnen we publiceren doordat we beschikken over een goed netwerk in de sector dat ons weet te vinden als er een opvallend gebouw in de maak is.

Toch denk ik dat er nog veel meer kennis te halen valt in de bouwsector. Waar ik op doel, zijn experts die over bouwtechnische kennis beschikken die ze willen delen met hun collega­-bouwtechneuten. Overigens denk ik bij experts niet alleen aan bouwtechnische adviesbureaus of bouwpathologen, maar zeker ook aan medewerkers van de afdeling Research & Development van fabrikanten of leveranciers. Deze professionals hebben veel expertise in huis op het vlak van o.a. constructies, bouwfysica, bouwmaterialen en ­technieken.

Vandaar mijn oproep aan uw adres: beschikt u over specialistische kennis op het gebied van bijvoorbeeld glas, brandveiligheid, akoestiek, verlijmen of circulair ontwerpen en wilt u die delen met uw collega­-bouwtechneuten, aarzel dan niet en stuur me een mail. Ik zal ervoor zorgen dat we uw expertise via Bouwwereld verspreiden om zo de kennislacunes in de sector te dichten.

Peter de Winter, Hoofdredacteur // p.dewinter@eisma.nl

2 reacties

Reputatie 5
Badge +13
Hoi Giel, leuke oproep! Ik heb hem naam de Business development collega's doorgestuurd 🙂

Groetjes, Tanja
Reputatie 4
Badge +6
Mooi Tanja , vanuit de bouwhoek ,waar alles toch vandaan moet komen .Moet iedereen die iets aan zijn huis gaat aanpassen , weten en vertrouwen dat alles in goede banen zal lopen .
Groet Giel .

Reageer