Hoe is de transitie naar groene energie te realiseren?

  • 7 april 2017
  • 1 reactie
  • 151 keer bekeken

Hoe kan dat nu, een transitie naar groene energie binnen korte tijd.
Dat is toch grote onzin, nu er minder dan 10% groene energie is. En de hele Flevopolder staat al vol windmolens.
Hoe transitie naar groene energie realiseren?

1 reactie

Reputatie 5
Badge +13
Interessante vraag!

Nederland loopt achter op gebied van duurzame energie. Er is momenteel inderdaad maar een klein percentage aan groene energie beschikbaar in Nederland. Qurrent, andere energieleveranciers de overheid en gemeentes zijn bezig om deze hoeveelheid te vergroten. Meer windmolens, zonneparken en het stimuleren voor eigen opwek voor consumenten zijn hiervoor nodig. Maar landelijk gezien wordt er nog te weinig geïnvesteerd om het klimaatakkoord te halen.

Een van de belangrijkste redenen waarom dit zo langzaam gaat zijn de energiegebruikers. Er zijn nu nog te weinig mensen die willen overstappen op 100% groene energie. Daarom zijn wij druk bezig om ons bereik te vergroten om zo meer mensen bewust te maken van het belang van groene energie, energie besparen en opwekken. Want hoe meer mensen groene energie willen, hoe meer we kunnen investeren in produceren van nieuwe groene energie.

Dus ken je nog iemand die je enthousiast kan maken om over te stappen op 100% groen? Want als iemand via jou overstapt ontvang je € 50,- beloning om te delen. :)

Groeten van Tanja

Reageer