Heb jij je al aangemeld voor de nieuwe inkoopactie of heb je al ervaring met dakisolatie?

  • 1 maart 2017
  • 0 reacties
  • 257 keer bekeken

Het belang van dakisolatie
Wist je dat het dak van een woning één van de grootste warmteverliesgevende bronnen in een woning is? Via het dak gaat er ongeveer 30% aan warmte verloren. Om die warmte binnen in je huis te houden, is goede isolatie in je dak essentieel. Omdat de warmte in huis blijft en je dus minder bij hoeft te stoken voor een comfortabele temperatuur, bespaar je flink wat energie en geld.

Inkoopactie
Een goede dakisolatie is dus een vereiste voor iedere woning om warmte te behouden en energie te besparen. Qurrent helpt jou graag met isoleren en daarom organiseren wij tot en met 31 maart 2017 een collectieve inkoopactie voor dakisolatie. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door onze partner Pluimers. Pluimers isolatie heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het isoleren van daken van onder andere woningen en kantoorpanden. Per jaar isoleren zij er honderden daken bij.

Meer over dakisolatie via de inkoopactie
Bij deze inkoopactie wordt gebruik gemaakt van glaswol. Glaswol is lekker licht isolatiemateriaal, blijft prima zitten en isoleert goed, waardoor er weinig warmte verloren gaat via je dak. De glaswol wordt afgedekt met een damp remmende folie. Daarna wordt het afgewerkt met gipsplaten. Deze gehele isolatie heeft een RC-waarde van 3,5 K/W, een waarde voor hoeveel warmte de isolatie binnen je huis houdt.

De prijs van je dakisolatie hangt sterk af van het type dak en de oppervlakte die geïsoleerd moet worden. Om je toch een prijsindicatie te geven gebruiken we als referentie een tussenwoning met een dakoppervlakte van 50m2. Hier krijg je tussen de €600,- en €1000,- korting voor, afhankelijk van het aantal deelnemers. Hoe meer deelnemers, des te meer korting. Als klant van Qurrent krijg je altijd een extra korting van €262,50. Je bespaart dus flink op dakisolatie! Wanneer je je inschrijft maakt Pluimers een afspraak met je en krijg je voor jouw dak een vrijblijvende, persoonlijke offerte. Benieuwd naar de actie? Kijk dan op https://www.qurrent.nl/inkoopactie/23/inkoopactie-dakisolatie/

De vraag van vandaag
Heb jij je al aangemeld of heb je al ervaring? We leren graag van je!

0 reacties

Geen reactie

Reageer