Sticky News

Inkoopactie Crownstone t/m 5 maart


Reputatie 2
Badge +11


Crownstones hebben een geheim ingrediënt: positiebepaling binnenshuis. De Crownstones weten waar je bent als je een apparaat met bluetooth bij je draagt. Dit kan een smartphone, fitness tracker of een sleutelhanger zijn. Het is niet meer nodig om je telefoon uit je zak te halen, deze te ontgrendelen, een app te openen, naar het juiste scherm te navigeren, en op een bepaalde knop te drukken! Je slimme huis reageert automatisch op jou wanneer je een kamer binnenkomt!

De Crownstones doen de lichten aan als je binnenkomt met je handen vol met boodschappen en twee kleine kids, handig! Maar belangrijker, de Crownstones zetten apparaten die energie verstoken - zelfs als ze op stand-by staan - automatisch uit; je hoeft nergens aan te denken!

De actie
Dit betreft de "Plug-en-play kit" die twee Crownstone stekkers bevat


Hoe werkt het?
  • Vul je gegevens in en klik op “reserveren”
  • Je ontvangt een bevestigingsmail van ons
  • Zodra de actie is afgelopen wordt een email gestuurd vanuit Crownstone naar het email-adres met de kortingscode.
  • Deze kortingscode kan direct worden gebruikt op de website van Crownstone om de bestelling te plaatsen.
  • Bij het bestellen voer je de kortingscode in.

Kijk voor meer informatie op de Inkoopactie Crownstones pagina.

Andere inkoopacties

2 Reacties

Let op: kwaadwillenden weten op dit moment al héél veel over ons doen en laten.

Ik sluit niet uit dat "ergens in de Cloud" met dit apparaat niet alleen bekend is of je thuis bent, maar zelfs of je in je bed ligt of op de bank zit.....

Lijkt mij een -te- groot risico! Dus hoe leuk ik dit "gadget" ook vind en hoe belangrijk ik energie reductie ook vind, ik koop het niet!
Reputatie 1
Badge +8
Hallo rovasc,

Bedankt voor je bericht en welkom op de community.

De afgelopen jaren is er veel technologie ontwikkeld waarmee veel zaken makkelijk worden gemaakt. Zo hebben we slimme thermostaten en verlichting waarbij dit opstand kan worden geregeld, maar natuurlijk ook smartphones en smartwatches. Kwaadwillenden kunnen bij veel informatie komen. Natuurlijk is het altijd goed om bij een product te kijken of er inbraakgevoelige software bij zit.
Graag verwijs ik je door naar de privacy policy van Crownstone.

Groet, Nina

Reageer