News

[Uitverkocht] Inkoopactie WakaWaka powerbank t/m 1 juli 2018

  • 3 april 2018
  • 2 reacties
  • 423 keer bekeken

Reputatie 5
Badge +13
[UPDATE 6-4-2018 16:35: WakaWaka uitverkocht !]
De WakaWaka's gingen sneller dan het zonlicht en zijn dus al helemaal uitverkocht!


Deze vrij kleine powerbank met zonnepaneel is een oplader en lamp in één. Door het zonnepaneel kan de powerbank buiten worden opgeladen, handig als je veel onderweg bent met je smartphone. Door het clipje is de powerbank makkelijk te bevestigen aan bijvoorbeeld je tas of broekzak om het zonlicht direct om te zetten in energie.

Het zonnepaneel heeft een hoog rendement waardoor er weinig energie verloren gaat tijdens het opladen. Deze powerbank is dus ideaal voor onderweg. De ingebouwde batterij is een 2200 mAH li-polymeer batterij. Deze krachtige batterij kan al jouw mobiele apparaten, zoals smartphone en tablet, opladen zonder dat je afhankelijk bent van netstroom. Door de verstelbare haak is de powerbank handig in de juiste positie te zetten om optimaal in het zonlicht op te laden. Mocht er toch niet voldoende zonlicht zijn, dan kan je de powerbank nog altijd opladen met netstroom.

De twee ingebouwde ledlichten kunnen tot wel 200 uur branden. Je kunt zelf de lichtsterkte instellen. Er zijn vier lichtstanden. Door de verstelbare haak kan de powerbank gemakkelijk als een lampje naast je bureau neer worden gezet of ergens opgehangen worden. Ideaal voor o.a. kampeerders en buitensporters.

De handleiding vind je hier.

De actie
De WakaWaka Powerbank 2200mAh is nu tijdelijk €37,50. Er is een beperkt aantal beschikbaar, dus wees er snel bij!

Hoe werkt het?
  • Klik op "reserveer nu" en vul je gegevens in
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail met een kortingscode waarmee je de WakaWaka meteen kunt bestellent
  • Na je bestelling heb je de WakaWaka powerbank binnen 3 werkdagen thuis

Kijk voor meer informatie op de Inkoopactie WakaWaka powerbank pagina.

Andere inkoopacties

2 reacties

Badge +1
De principe van de WakaWaka is 2 betalen, een voor jou en een voor ergens op de wereld waar het nodig is.
Is het ook het geval met deze inkoop actie? Zo niet, dan is er eigenlijk weinig korting... Je betaald je eigen WakaWaka en draagt niet aan de sociaal concept van het merk, dat zou heel er jammer zijn vind ik. Misschien handig om in de inkoop pagina te vermelden!
Reputatie 3
Badge +9
Hoi @AlexCailliau,

Bedankt voor je reactie.

Het klopt inderdaad dat WakaWaka dit mooie beleid hanteerde. Inmiddels is dat niet meer het geval maar investeert WakaWaka nog wel veel in ontwikkelingshulp op andere manieren.

Wij hebben de WakaWaka's die wij voor deze inkoopactie beschikbaar hebben gesteld gekocht voor de reguliere prijs toen zij dit beleid nog wel hanteerden. Dus koop je een WakaWaka bij onze inkoopactie dan kan je er nog steeds van op aan dat er elders op de wereld ook een WakaWaka terecht is gekomen waar dit nodig is.

Groeten,
Julian

Reageer