Suggesties app

  • 8 oktober 2016
  • 9 reacties
  • 608 keer bekeken

Badge
Ik gebruik mijn appje heel vaak. Wat ik jammer vind is dat de linkjes onder de tab " Informatie" niet werken. Je komt bijv niet bij de openingstijden of internetsite.

Voor mij zou het wat toevoegen als mijn windtegoeden ook onder de tab " Energie" zichtbaar zouden zijn. Zeg maar een derde lijn naast de huidige twee: verbruikt en opgewekt PV. Volgens mij moet je met windsnelheid maal het aantal windtegoeden een end kunnen komen.

Misschien is de app een eigen subforum waard.

9 reacties

Badge
Dat zou ik ook graag terugzien: alle opbrengsten (dus zonne-energie en windopbrengst en verbruik) in 1 overzicht in de app. Goed idee.
Ik zou ook graag per dag het opgewekte windtegoed van die dag naast de verbruikte stroom willen zien. Deze informatie is immers op de website ook voorhanden.

Ik kan me voorstellen dat het berekenen van de opgewekte windenergie voor een periode kleiner dan een dag minder makkelijk te realiseren zal zijn.
Hallo,

Een andere handig feature is wat mij betreft het instellen van je woonadres. Ik ben tussentijds verhuisd en moet elke keer als ik de app gebruik handmatig het adres selecteren.

Gr. Rudolf
Super om te zien dat jullie allemaal zo goed met ons meedenken. Dat waarderen wij zeer!

De app is inderdaad nog niet optimaal en we zijn er mee bezig om dit te verbeteren. Ik ga alle suggesties doorgeven aan de afdeling die hierover gaat.
Wel is er juist voor gekozen om windtegoed apart weer te geven voor extra functionaliteit, dit gaat waarschijnlijk niet worden aangepast en niet zo weer worden gegeven als in Mijn Energie.

Mochten jullie nog meer tips hebben, horen wij die graag!

Groetjes,
Nina
Badge +5
Misschien gewoon als simpel lijstje,

Opbrengst:
1. Windtegoed vandaag 7kw
2. Windtegoed deze week 25kw
3. Windtegoed deze maand 60kw
4. Windtegoed dit jaar 301kw

Volgende tap,

Verbruik:
1. Elektra vandaag 10kw
ect..

Volgende tap.

Gasverbruik
1. Gasverbruik vandaag 2030 liter
ect..
Badge
Ik mis in de app ook de het verbruik bij vergelijkbare huishoudens. Op de website zie ik wel wat vergelijkbare huishoudens doen maar daar is de interval te groot.
De app van Qurrent kan beter.
Daar mag aan gewerkt worden.

Bij info zou je meer info kwijt kunnen die persoonlijk zou kunnen zijn.
Zoals contract info en financiële info.
Of de nieuwsbrief.
Nu staat er enkel een adres.

Bij live gebruik mis ik het gas verbruik?

En het blokje advies kan toch ook actueler .
Als voorbeeld de nieuwsbrief over de warmte pomp actie van Qurrent.

Veel succes


Hoi Jan,

Bedankt voor je suggesties voor de app. Ik heb je reactie verplaatst naar dit topic omdat dat er hier al meerder suggesties waren voor de app. De afdeling die bezig is met het aanpassen van de app, houdt dit topic in de gaten namelijk.
Wat betreft de weergave van je gas verbruik, dit is alleen mogelijk wanneer je een slimme meter hebt. Is dit bij jou het geval?

Groetjes,
Nina
Badge +2
Ja.
Maar in de Q box zie ik alleen Verbruik en bij opwek niets,maar dat komt omdat ik geen Q box Solar heb.
Gas staat daar nergens wel in mijn energie van jullie .
Maar ik sprak over de Q box.
Badge +2
Ik mis in de app ook de het verbruik bij vergelijkbare huishoudens. Op de website zie ik wel wat vergelijkbare huishoudens doen maar daar is de interval te groot.

Yep die mis ik ook in de app.

en een link naar de community 😉

Reageer