News

Geef je nu op! - Duurzame energie opwekken met 1/8 triathlon

  • 5 juni 2018
  • 1 reactie
  • 359 keer bekeken
Geef je nu op! - Duurzame energie opwekken met 1/8 triathlon
Reputatie 5
Badge +13
Word Stroomversneller en bouw mee aan een mooier Nederland!

Stroomversnellers.nu is een initiatief om een mooier Nederland in een stroomversnelling te brengen. Met geld ingezameld tijdens sportevenementen leggen we zonnepanelenvelden aan. Zo wordt de opwek van groene stroom verhoogd. Die stroom geven we via de Energiebank door aan mensen met energie-armoede. De eerste mogelijkheid om mee te doen is 2 september. Dan is de 1/8e triathlon van Amersfoort.

1/8 Triathlon klinkt veel, maar het is goed te doen. Jij krijgt als deelnemer alle steun die je nodig hebt om de zwem-fiets-looptocht te volbrengen. Trainingsschema’s, voedingstips, clinics waarin je de kneepjes van het vak leert en de sportkleding die je die dag nodig hebt.

Waar doe je het voor?
Zo’n 750.000 huishoudens in Nederland zijn niet of nauwelijks in staat om hun energierekening te betalen. Dat is bijna 10% van het totale aantal huishoudens in Nederland. Dat is veel! De Energiebank helpt huishoudens om energie te besparen. Door coaching, met energiebesparende producten of met een ander steuntje in de rug. Duurzaam op meerdere manieren. Duurzaam omdat huishoudens in staat worden gesteld zelf structureel iets aan hun situatie te veranderen. Duurzaam omdat er energie bespaard wordt én duurzaam omdat er dus meer groene energie wordt opgewekt. Zo brengen we samen de stroomversnelling op gang om Nederland mooier – en groener – te maken.

Hoe kun je meedoen?
· Meld je z.s.m. aan als atleet via het aanmeldformulier en zoek sponsoren die je willen steunen als jij 2 september stralend over die finish gaat. De clinics zijn in juni, dus wees er snel bij zodat je goed voorbereid aan de start staat.
· Meld je aan als sponsor. Zelf niet het sportieve type, wel het hart op de goede plek? Word sponsor en steun een (of twee) atleten die de 1/8 triathlon gaan doen.
· Bedrijfssponsoring kan natuurlijk ook. Word sponsor van de kleding, de clinics of sponsor het hele team…..

Kom in actie!
Iets voor jou? Voor meer info kijk op www.stroomversnellers.nu.

Groetjes, Tanja

1 reactie

Reputatie 5
Badge +13
De inschrijving voor deelname aan de 1/8e triathlon van Amersfoort eindigt deze week!

  • Als je mee wil sporten: je kan je tot uiterlijk vrijdag aanstaande (6 juli) aanmelden via deze link 💪🏽
Groetjes, Tanja

Reageer