Nieuw zonnedak in het Rotterdamse Liskwartier

  • 8 maart 2018
  • 0 reacties
  • 137 keer bekeken
Nieuw zonnedak in het Rotterdamse Liskwartier
Reputatie 3
Badge +9
We hebben opgewekt nieuws! Dit voorjaar start onze partner Blijstroom met een zonnedak op een SKAR-gebouw aan de Ackersdijkstraat.

Aan dit unieke project kunnen bewoners van de wijk Liskwartier meedoen. Met het zonnedak haal je je knalgroene stroom rechtstreeks uit de buurt. Makkelijk en beter voor de wereld! Meedoen aan dit zonnedak kan als je woont in één van de volgende postcodegebieden: 3034, 3035, 3036, 3037 of 3051.

Winst voor jou, voor Rotterdam en het klimaat
Een paneeldeel kost € 200 en levert gegarandeerd 125 kWh per jaar op. Ter vergelijking: een gemiddeld huishouden verbruikt ongeveer 3000 kWh per jaar. Over de hele looptijd van 15 jaar heb je ongeveer 4% rendement. Winst voor jou, voor Rotterdam en het klimaat.

Wees er snel bij!
Blijstroom is een Rotterdamse energiecoöperatie die streeft naar een energieneutraal Rotterdam. Dak voor dak gaan ze zon oogsten. In de coöperatie zijn de leden de baas. Jij dus ook, als je meedoet. Kijk op http://blijstroom.nl. Daar kun je meteen je eigen stukje zonnedak claimen. Dat kost 5 minuten. Een beetje Rotterdammer noemt dat geen werk!

0 reacties

Geen reactie

Reageer